x

Annasaid inviterer til releaseparty

Annasaid inviterer til releaseparty

Det lovende og temmelig unge mathrock-band Annasaid fejrer udgivelsen af deres debutalbum "Jua" med en fest, og du er inviteret. Annasaid nåede sidste år finalen i P3's talentkonkurrence Karrierekanonen og turnerede efterfølgende i England, hvor de blandt andet har varmet op for Glasvegas. Nu følges livesuccessen op med et album, der udkommer om to uger.

Bandet har altså allerede markeret sig i udlandet, og de er siden blevet udvalgt af NME til at spille på NME Club i London til efteråret, hvor de i øvrigt igen drager på turné i det britiske. Deres seneste single "Dogfight" har fået en del rotation på P3. Titlen på debutalbummet "Jua"betyder "sol" på swahili og hentyder både til bandets inspiration fra Afrika og teksternes fokus på sol, måne og planeter.

Efter sigende er Annasaid et medrivende og energisk liveband, og udover at høre dem spille kan man naturligvis også købe deres ny album, inden det officielt udkommer den 17. maj. For de århusianere, der overvejer at tage til Annasaids releaseparty, bliver det for øvrigt en billig omgang, for der er gratis entré - men man kan dog give en skærv i døren, hvis man føler for det.

Koncerten i Århus, der altså ikke koster noget, finder sted på Train den 6. maj. I København foregår det på Rust den 14. maj og koster 50 kroner i døren.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA