x

Lucy Love optræder på Odense Havnekulturfestival

Lucy Love optræder på Odense Havnekulturfestival

I slutningen af maj måned danner området omkring Havnepladsen i Odense ramme for den årlige Havnekulturfestival, og der er i år satset ekstra stort, både med hensyn til aktiviteter og musik. Som vi tidligere har omtalt her på siden, optræder både Magtens Korridorer og The Blue Van på festivalen, og nu er der føjet yderligere navne til programmet.

Det tredje hovednavn bliver Lucy Love, den danske dronning af grime, hvis karriere for alvor har taget fart i løbet af det sidste års tid. Hun udgav sit debutalbum "Superbillion" i februar sidste år til flotte anmeldelser, her hos GAFFA blev det til fem stjerner, hvilket hun også fik, da hun optrådte på Spot Festival nogle måneder senere. Her skrev anmelder Anders Hjortskov blandt andet følgende:

"Man kunne frygte, at de tunge basgange, de skrapede trommer og de enkle toner fra Yo Akims beats blev ensformige i længden, men i stedet fungerede alle numrene optimalt og Lucy Loves eget skingre flow gik klart igennem i mikset. Det blev kun bedre, da de simple toner til hitsinglen "No VIP" efter et par numre kom ud af højttalerne. Publikum var i ekstase, dansede og stak hænderne i vejret, og da flere af numrene var forbi, overtog folket på gulvet med tramp i takt som tak. Alt omkring Lucy Love var gennemtænkt og helstøbt; lige fra de ekstra lysrør på scenen til kostumeskiftet var med til at give indtrykket af, at Officerscenen denne aften var en beskidt britisk klub."

Der leveres også toner til Havnekulturfestivalen af knap så kendte navne, eksempelvis Unity Hi-Fi, Jeremy Sparrow, Strawberry Blonde og Djanzz. Derudover er der rigeligt med underholdning imellem koncerterne, nærmere bestemt 200 forskellige arrangementer, der inkluderer vandsport, skating, danseshows i mange forskellige afskygninger, grafitti-væg, kulinariske oplevelser, teater og meget andet.

Odense Havnekulturfestival åbner fredag den 28. maj klokken 16.30 og lukker søndag den 30. maj klokken 17.30. Entré og koncerter er helt gratis, og hele programmet kan ses her.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA