x

Lars And The Hands Of Light udgives i Frankrig

Lars And The Hands Of Light udgives i Frankrig

Debutudspillet "The Looking Glass" fra danske Lars And The Hands Of Light har vakt stor opmærksomhed på hjemmebanen, og har fået massivt airplay i de danske radioer med singler som "Hey My Love, Hey Love", der var Ugens Uungåelige på P3, og "Me Me Me", og albummet blev kåret som ugens album på P4. Det viste sig hurtigt, at det ikke kun var den danske musikbranche, der kunne se kvaliteterne i gruppen; store dele af Europa kommer i hvert fald til at have "The Looking Glass" i salg.

Som vi tidligere kunne fortælle her på siden, underskrev Lars And The Hands Of Lights' pladeselskab Crunchy Frog under på en licensaftale med det hollandske indie-label Excelsior Recordings, og det på selve den danske udgivelsesdato. Excelsior Recordings kommer til at stå for udgivelse af albummet i Benelux- og GAS-landene, og nu har et fransk selskab fulgt trop. Der er tale om det uafhængige pladeselskab Platinum/Cornflakes Zoo, der også har stået for at udgive danske PowerSolo i Frankrig.

Lige i øjeblikket følger bandet op på den udenlandske succes, ved at turnere i Tyskland og Benelux-landene, men de danske fans bliver nu ikke snydt for optrædener denne sommer. De er indtil videre booket til hele fem danske festivaler, nemlig Spot Festival i Århus, Skive Festival, Nibe Festival, Skanderborg Festival og Alive Festival i Thisted.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA