x

Promus starter mentor-ordning for vækstlaget i Århus

Promus starter mentor-ordning for vækstlaget i Århus

For et par uger siden slog Promus (Produktionscenteret for Rytmisk Musik i Århus) dørerne op for deres nye lokaler i den gamle museumsbygning i Vester Allé 1, og nu tilbyder de – som noget ganske nyt – en mentor-ordning for vækstlaget i det århusianske musikmiljø.

Ordningen er til gavn for alle aktører med professionelle ambitioner, om man så har planer om et pladeprojekt, en festival, eller idéer til nye måder at arbejde med musikken på. Har man det, kan man nu få tilknyttet en mentor hos Promus, blandt følgende branchefolk:

Gunnar Madsen - direktør for ROSA, leder af SPOT Festivalen og formand for Strøm Festivalen i København med mere.

Jesper Bay - konsulent i underholdningsindustrien, med tidligere ledende stillinger i blandt andet Genlyd, BMG og Mega. Senest kommunikations- og marketingdirektør i IFPI Danmark.

Bo Andersen - mangeårig medejer af Skandinavian, samt booking-agent og manager for bl.a. TV2.

Brian Nielsen - tidligere koncertarrangør for ET Concerts, nu medejer af Skandinavian.

Jakob Sørensen - tidligere ansat som productmanager for EMI/Medley, og er nu direktør for et af Danmarks største uafhængige pladeselskaber, Copenhagen Records.

Alexander Nitze - tidligere medejer og kunstnerisk leder på det nu hedengangne spillested og natklub Fabriken, Frontløber og bestyrelsesmedlem i Musikcafeen. Nu selvstændig musikentreprenør med tilknytning til Train med flere.

Mette Zähringer - tilknyttet Iceberg Music Group med fokus på publishing, og har mere end 20 års international erfaring på området. Har senest haft stor succes med The Blue Van.

Helle Rysholt - mangeårig aktør indenfor spillestederne i Danmark, senest som musikchef på Train igennem 10 år. Nu ansat som projektleder for KulturNat Århus.

Interesserede kan komme i betragtning til en mentor ved at sende en ansøgning til Promus, der på deres webside har mere information om ordningen og deres øvrige projekter.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA