x

Nokia arrangerer gratis koncerter

Nokia arrangerer gratis koncerter

Mobilselskabet Nokia er i fuld gang med at reklamere for deres nye tjeneste, Ovi Kort, der giver gratis navigation via mobiltelefonen, og som en af flere bonusser også kan hjælpe med at finde frem til events, eksempelvis koncerter. Derfor har Nokia også valgt at arrangere tre koncerter, der ligesom tjenesten er gratis. De kommer alle tre til at foregå i København med en uges mellemrum, og det eneste man skal gøre for at få adgang til koncerterne, er at sende en sms.

Julie Maria optræder onsdag den 26. maj på Ideal Bar, Fallulah (billedet) er at finde på Rust onsdag den 2. juni, og Hannah Schneider optræder ligeledes på Rust onsdag den 9. juni. Vil man med, skal man sende en sms til 1230 med teksten KONCERT (koster almindelig sms-takst), hvorefter man senere modtager information om, hvor man kan afhente billetterne. Der er lige så mange billetter at få, som spillestederne kan rumme.

I forbindelse med samme kampagne ligger der rundt omkring i københavnske butikker og cafeer små grønne nøgler. Disse nøgler kan afleveres samme steder, som man kan afhente koncertbilletterne, og når man afleverer en sådan, deltager man i konkurencen om masser af spændende præmier, blandt andet en Nokia N97 mini og albums med de tre ovennævnte kunstnere.

Læs mere om koncerter, konkurencer og betingelser på http://gaffa.dk/ovi.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA