x

Flere navne til Trailerpark Festival

Flere navne til Trailerpark Festival

Den københavnske kulturfestival Trailerpark Festival har igen i år hentet repræsentanter fra et væld af musikgenrer, både fra ind- og udland, og programmet er for alvor ved at tage form. I denne omgang har arrangørerne løftet sløret for tre nye, udenlandske acts, nemlig britiske We Have Band, finske Renaissance Man og schweiziske Round Table Knights.

We Have Band består af tre tidligere ansatte på pladeselskabet EMI, der for en måneds tid siden sendte deres første studiealbum på gaden. Debuten leverer dansabel electro-pop, og har fået helt pæne modtagelser i anmelderkredse. Her på GAFFA blev det ikke til mere end tre stjerner fra Erik Barkman, der dog trods alt mente, at We Have Band kunne blive en særdeles god trio, hvis de forlod sig mere på intuition frem for kalkulation.

House-duoen Renaissance Man har ikke gjort stort væsen af sig her i Danmark, men har markeret sig hjemme i Finland de seneste par år, først ved at arrangere og dj'e et månedligt klub-arrangement, så med remixes for andre kunstnere og med egne plader. De står bag nogle særdeles dansable house-skæringer, og har netop lagt et preview af deres kommende ep op på deres MySpace-side, så man kan få sig et smuglyt på løjerne.

Round Table Knights er heller ikke et navn som den gennemsnitlige dansker vil være bekendt med, men disse to schweizere har efterhånden skabt sig et navn i internationale dj-kredse med deres blend af house og hip hop, og har blandt andet spillet på Sonar Festival i Barcelona. De udgav for nyligt ep'en "Calypso/Drop The Dow", og der kan lyttes til et mini-mix af denne på deres MySpace-side.

Trailerpark Festival byder også på navne som The Kissaway Trail, Sleep Party People og Fallulah. Festivalen løber af stablen fra fredag den 30. juli til søndag den 1. august i CPH Skatepark. Billetter kan købes på Billetto.dk, og det fulde line-up, samt information om de forskellige kulturelle events kan findes på festivalens hjemmeside.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA