Nyhed

Kim Las' Shackles Of Amusement genudgives på cd

Om en uges tid genudgives Kim Las' første vinyludgivelse med ny single og en ekstra skive med fortolkninger

Selvom de fleste af de 500 limited edition vinylplader "Shackles Of Amusement" med Kim Las stadig står på pladeselskabets hylder udgives materialet nu på cd. Den nye udgivelse udsendes midt i maj.

Udover de sange der var at finde på vinyl-udgaven af "Shackles Of Amusement", er der på den nye cd-udgave desuden en ny single, "Frenzy", samt en skive fyldt med fortolkninger af Kim Las af kunstnere som I Got You On Tape, Choir Of Young Believers og Chimes & Bells.

Sangene på albummet er blevet til i perioden 2004 til 2009, efter at Money Your Love – som sangskriveren og sangeren Kim Las spillede med i tidligere – gik i opløsning.

Om sin musik fortæller Kim Las, i en pressemeddelelse: "Mange af mine kollegaer forsøger at skære helt ind til benet. Jeg forsøger at få så meget fylde og kød på som overhovedet muligt. Og folk siger tit: 'Nej, nej, det er fedt nok som det er,' men jeg er sådan: 'Nej, der skal det og det og det på'."

Om det så er en god ide at fylde på og fylde på, får de der ikke ejer en go' gammeldags pladespiller, nu mulighed for selv at vurdere, når "Shackles Of Amusement" kommer på gaden mandag den 17. maj.

ANNONCE