x

Nicke Andersson klar med nyt album

Nicke Andersson klar med nyt album

Tidligere Entombed-trommeslager og Hellacopters-frontmand Nicke Andersson dannede i slutningen af sidste år et nyt projekt kaldet Imperial State Electric, og det er netop offentliggjort, at den første plade herfra udgives i slutningen af maj. Nicke beskriver selv lyden som "the missing link mellem The Beatles og Alice Cooper, eller mellem The Byrds og Sex Pistols", og skulle være rendyrket rock, "doktrinen er enkel; rocken skal rulle".

Som hjælpere på pladen har Nicke rekrutteret Tobias Egge, Dolf De Borst, Tomas Eriksson, Conny Wall, Dregen, Fage, Anders Härnestam, Robert Perhsson og Anders Lindström. Nicke selv tager sig af vokal og guitar, og påpeger i øvrigt at han er den centrale drivkraft bag projektet, eller i hans egne ord "Imperial State Electric is the place or state of mind in which I am the lone Emperor".

Debuten fra det nye projekt kommer til at være selvbetitlet, og altså simpelthen hedde "Emperor State Electric". Det udkommer mandag den 31. maj, og der ligger allerede nu to singler, "Lee Anne" og "That's Where It's At", til fri streaming på MySpace-siden. Om cirka halvanden uge tager Nicke Andersson projektet ud på turné, men indtil videre er der ikke udsigt til en dansk optræden.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA