x

Soulfly til Danmark

Soulfly til Danmark

I januar måned annoncerede Soulflys frontmand Max Cavalera, at der ville være et nyt studiealbum fra gruppen klar i maj måned, selvom man har måttet vente lidt længere på udgivelsen end først antaget. Oprindeligt var pladen sat til at komme i mandags den 3. maj, men er blevet skubbet til mandag den 24. maj. Dette bliver det syvende i rækken af studialbums fra Soulfly, og det tager de med på en europæisk turné allerede om en uge - en turné, der rammer Danmark.

Det nye album hedder "Omen", og har gæsteoptrædener af Tomme Victor fra Prong på nummeret "Lethal Injection", og Dillinger Escape Plans forsanger Greg Puciato på nummeret "Rise Of The Fallen". Sidstnævnte ligger til streaming på Soulflys MySpace-side, hvor også et andet af "Omen"s numre, "Kingdom" er at finde.

Sidst Soulfly gæstede Danmark var i 2009, hvor de slog vejen forbi Posten i Odense. Det gik dog langt fra glat, for Max Cavalera var syg, og viste sig slet ikke. Derfor blev det også kun til to stjerner fra GAFFAs Malte Gadegaard Vuorela, selvom han i anmeldelsen fremhæver, at de resterende bandmedlemmer gjorde et godt forsøg på at underholde de, der ikke forlod salen for at få deres penge retur.

Var man én af dem, der synes der manglede noget Cavalera på Posten, er der snart mulighed for at få revanche. Soulfly vender nemlig tilbage, forhåbentlig med forsanger denne gang, tirsdag den 22. juni klokken 21.00, hvor de giver koncert i Voxhall, Århus. Billetter kan købes via Voxhalls hjemmeside.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA