x

Strange Ears takker af

Strange Ears takker af

Den danske undergrundsmusikscene har i årenes løb nydt godt af multiselskabet Strange Ears, der blev startet af Steffen Rasmussen for seks år siden. I den tid har de stået for pladeudgivelser, turnébooking, promotion, konceptudvikling og eventarrangering. Nu lukker firmaet imidlertid ned, selvom det dog ikke betyder, at der er sat punktum for alle deres projekter; Strange Ears har pladeaktuelle Striving Vines i stalden, og dem fortsætter man arbejdet med.

Steffen Rasmussen og Marie Weiergang fra Strange Ears sadler om, og starter op i en underafdeling af Alive Music, nemlig Alive Underground, hvor de fortsat vil hjælpe den danske undergrunds vækstlag. De lover i øvrigt at projekter som Danmarks Mærkeligste Festival, Songwriters in the Dark, bandudvekslinger og den månedlige klub i Studenterhus Århus vil blive taget med videre. Derudover fortsætter Steffen Rasmussen med at udgive sit nye magasin, "Det Nye Sort", og vil også hjælpe nye aktører på musikscenen via "Vækstlagsrådgivningen".

Begrundelserne for nedlukningen er mange. Steffen Rasmussen fortæller i et blogindlæg om de mange bagsider af musikindustrien, og især de mennesker man er tvunget til at have med at gøre, når man færdes i den, og det er tydeligvis en af grundene til skiftet. Hele blogindlægget, der fortæller om det tidligere arbejde, hvad fremtiden bringer, og nogle knap så begejstrede ord om, hvad han lader tilbage, kan læses her.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA