x

Caroline Henderson modtager Ridderkorset

Caroline Henderson modtager Ridderkorset

Caroline Henderson, der netop har afsluttet en omfattende Danmarksturné, kan glæde sig over ikke bare at have opbakning fra det danske folk, men også det danske kongehus. Den populære jazz-sangerinde blev officielt tildelt Ridderkorset af Dannebrogsordenen den 16. april sammen med en række kendte personer som skuespilleren Mads Mikkelsen og forfatteren Svend Åge Madsen. I dag skal hun så i audiens hos Dronning Margrethe for at takke for tildelingen.

Caroline Henderson, der fik sit gennembrud med albummet "Cinemataztic" fra 1995, har senest udgivet albummet "Keeper of the Flame", et album bestående af coversange fra jazzkoryfæer som Duke Ellington og Nina Simone, men også rockmusikere som Bob Dylan og PJ Harvey. Albummet fik fem stjerner af GAFFAs anmelder.

Til juni drager Caroline Henderson sammen med sine syv musikere til Mozambique. De skal spille på festivalen Maputo International Festival 2010, hvor Henderson skal lave workshops for lokale musikelever. Samtidig deltager hun i et arrangement imod trafficking og misbrug af børn. Dette initiativ er arrangeret af UNICEF, som Caroline Henderson de seneste otte år har været ambassadør for.

Caroline Henderson giver i øvrigt koncert i Tivolis Glassal 10.juli.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA