x

Earth, Wind & Fire kommer til Århus

Earth, Wind & Fire kommer til Århus

Til sommer kan fans af funk, soul og alt derimellem opleve det 40 år gamle band Earth, Wind & Fire, når de spiller på Amfiscenen i Musikhuset Aarhus. Koncerten, der afholdes den 24. juli, er gruppens eneste i Danmark og del af en større turné, der bringer dem både til London og Los Angeles.

Earth, Wind & Fire havde deres storhedstid i 1970'erne, hvor deres afrikansk og latin-inspirerede soulfunk gjorde dem til et af disco-æraens mest populære bands og skaffede dem fans blandt anmeldere og musikere som Miles Davis og Dionne Warwick.

De har holdt gang i karrieren siden og er med deres 90 millioner solgte plader, 20 Grammy-nomineringer og adskillige hitsingler som "September" og "Let's Groove" et af de mest populære bands i USA.

Siden opstarten i 1969 har Earth, Wind & Fire ændret opstilling hele 11 gange og plejer at tælle omkring 10 medlemmer, der sørger for alle slags percussion oveni den klassiske bandsammensætning med trommer, bas og guitar. I dag inkluderer gruppen blandt andet Philip Bailey, den 68-årige Maurice White og hans lillebror Verdine White samt Ralph Johnson, der alle har været med i gruppen siden start.

Billetter kan købes fra den 12. maj via GAFFA Live.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA