Nyhed

Stengade fester videre

Denne gang lægger Vega hus til, og de første navne er offentliggjort

Sidste sommer måtte spillestedet Stengade 30 dreje nøglen om, fordi det mistede status som regionalt spillested og derfor mistede de tilskudspenge, der gjorde det muligt at drive stedet. Stengade 30 sluttede dog af med pomp og pragt, det vil sige en fire dage lang fest med masser af forskellige musiske indslag.

Siden er spillestedet i Stengade blevet reddet, men lokalerne bliver i øjeblikket underkastet en grundig restaurering og forventes at stå klar til brug sidst på sommeren. Af den grund har folkene bag Stengade benyttet sig af den enorme velvilje for det skæve spillested og arrangeret koncertaftener andre steder.

I april måned var det Rust, der lagde hus til en fest til fordel for Stengade. Næste gang er det Vega, der lægger hus til begivenheden "Stengade Coming Soon", og det tegner til at blive endnu en forrygende fest. Denne gang ligger vægten på balkanmusik, electronica og dubstep.


Festen foregår på Vega 29. maj, og overskuddet fra arrangementet går til genopbygningen af spillestedet. Alle artister optræder gratis. Indtil videre er kun cirka halvdelen af de optrædende navne offentliggjort, og det drejer sig om følgende:

Albertslund Terrorkorps
Specktors
Copenhagen Klezmer Band
Oho!
Copia Doble Systema
Belaj Kru

ANNONCE