x

Thomas Helmig-hits bliver teaterkoncert

Thomas Helmig-hits bliver teaterkoncert

Det nye teater, Black Box Theatre, i Holstebro har netop fået sit første show på plakaten, og det bliver en teaterkoncert, der er baseret på Thomas Helmigs hits gennem tiden. Teaterkoncerten har fået titlen "Stupid Man", og det er første gang, at Helmig har givet tilladelse til brug og omarrangering af sit bagkatalog, så der skulle være mulighed for et ganske særligt gensyn med gamle som nyere pop-klassikere.

"Stupid Man" tager 30 af Helmigs hits under behandling, heriblandt "Op Og Ned", "Det Er Mig Der Står Herude Og Banker På", "Nu Hvor Du Har Brændt Mig Af", og naturligvis showets titel-nummer "Stupid Man". De optrædende er udelukkende mænd, og blandt de som skal genfortolke sangene er Bryan Rice. Han fik sit musikalske gennembrud med "No Promises", der var med på soundtracket til filmen "Nynne", og har senest været aktuel som solist i Dansk Melodi Grand Prix 2010, med sangen "Breathing". Udover sang vil showet også vise nogle af Danmarks bedste akrobater, der vil foretage bungy jumps og anden luftakrobatik.

Forestillingen har premiere fredag den 12. november, og lukker igen lørdag den 4. december. Alle forestillinger foregår i Black Box Theatre, der er en del af Musikteatret Holstebro, og der kan købes billetter til samtlige forestillinger via GAFFA Live. Der tilbydes i øvrigt to særlige "kultur pakker", en VIP-pakke, der inkluderer velkomstdrink, billet til forestillingen og til afterparty, samt en "All Inclusive" pakke, for dem, der kommer udenbys fra, og gerne vil overnatte i Holstebro efter forestillingen. Der kan læses mere om pakkerne her, og pakkerne kan købes via Musikteatret Holstebros hjemmeside.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA