x

Kim Larsen topper hitlisten

Kim Larsen topper hitlisten

Med ordene "Mine Damer Og Herrer" kan Kim Larsen byde lytterne velkommen til fjorten nye sange, og nu kan han også byde sig selv velkommen til toppen af den danske albumhitliste. Her ligger han som eneste nyhed i top ti med et album, der modtog platin i første udgivelsesuge.

Dermed stormer Larsen ind foran Hansi Hinterseer og Rasmus Seebach, der har domineret toppen af hitlisten de seneste to måneder. Han giver desuden baghjul til soundtracket til "Iron Man 2", hvor musikken leveres af AC/DC samt Medina, der må sige velkommen til femtepladsen i denne uge.

Resten af top ti udgøres af Rasmus Nøhr, det tyske rockabilly-coverband The Baseballs, Kashmir, The Kinks og teenagefænomenet Justin Bieber. Man skal faktisk ned på en fjortendeplads for at finde ugens anden nyhed, der i denne uge er hyldestpladen "12 Bud På CV", der hylder den nu 60-årige sangskriver C.V. Jørgensen.

I bunden af listen er der lidt flere nyheder at komme efter, og på 28. pladsen finder vi ugens højestplacerede udenlandske nyhed. Den kommer fra Deftones, der ryger på listen med deres seneste album "Diamond Eyes". De klarer sig dermed en smule bedre end American Idol-deltageren Adam Lambert, der glider ind på en 32. plads med sit debutalbum "For Your Entertainment".

Sidste nyhed i denne uge er ligeledes debutanter, og her er der tale om den danske gruppe Black City, der i deres første uge på den danske albumhitliste indtager en 36. plads.

Se hele listen hos Hitlisten.nu.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA