x

Entakt-forsanger i gang med soloprojekt

Entakt-forsanger i gang med soloprojekt

Jonas Villumsen, som af nogen kendes som sanger og sangskriver i bandet Entakt, har nu taget hul på sit første soloprojekt. Villumsen arbejder på en plade, der som sit tematiske omdrejningspunkt har de forskellige stemninger, han oplevede, da han i en alder af blot 17 år tilbragte et år i byen Tasiilaq på Grønlands østkyst. Det er i særdeleshed den enorme øs kontraster, der har forfulgt og præget Jonas Villumsen, siden han vendte tilbage til Danmark.

Entakt har udgivet de to album "Træerne Vokser Ind i Himlen" (2007) og "På Bagsiden Af Europa" (2008). Begge plader blev pænt modtaget, og den sidste førte til, at Jonas Villumsen modtog 30.000 kroner fra Statens Kunstfonds Tonekunstudvalg for Rytmisk Musik for den dramatiske musik og de poetiske tekster.

Jonas Villumsens Grønlands-projekt er hans første projekt på den nystartede sangskriveruddannelse på Rytmisk Musikkonservatorium. Vil man gerne have en smagsprøve på Jonas Villumsens nye materiale, lader nummeret "Piteraq (20 Blå Celcius)" sig høre enten på hans MySpace-side eller BandBase.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA