x

Lucy Love tager på Europaturné

Lucy Love tager på Europaturné

Hun har med et enkelt studiealbum slået sig fast som de største grime-act på den danske musikscene, og det ser ikke ud til, at Lucy Loves succes vil være begrænset til Danmark. Det er netop offentliggjort, at den lille rapper skal på en omfattende turné rundt i Europa, hvor hun skal forbi Frankrig, Holland, Belgien, Tyskland, Sverige og Italien, og giver i alt hele seksten koncerter.

Eksporten stopper ikke her, for i slutningen af denne måned udgives rapperens debut i Australien og New Zealand, så der burde være god mulighed for at hun snart følger op med koncerter der også. I mellemtiden kan vores europæiske naboer nyde godt af Loves sprængfarlige live-shows, eksempelvis på Italia Wave Love Festival, Luna Pop Festival og Breakfast Festival.

Det lader til at blive en travl sommer for Lucy Love, for udover en overtegnet turnékalender arbejder hun også på opfølgeren til "Superbillion". Den laves i samarbejde med produceren Yo Akim, der også sad bag knapperne på debuten. Der er ikke sat titel eller præcis udgivelsesdato på det nye udspil, men det forventes at være klar engang til efteråret.

Vil man opleve Lucy Love live herhjemme, optræder hun på Odense Havnekultur Festival, hvor også Magtens Korridorer og The Blue Van giver koncerter. Det er ganske gratis at deltage, og det løber af stablen fra fredag den 28. maj til søndag den 30. maj.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA