x

Kylie Minogue offentliggør trackliste

Kylie Minogue offentliggør trackliste

For en lille måned siden satte Kylie Minogue titel og udgivelsesdato på sit nye studieudspil "Aphrodite", og rygterne har længe gået om nogle spektakulære samarbejder. Nu er der så offentliggjort trackliste til albummet, og hermed er samarbejdspartnerne også klarlagt, og som forventet er der en god portion store fisk involveret.

Madonna-produceren Stuart Price har haft det overordnede opsyn med "Aphrodite", og han står som producer eller co-producer på ti af albummets tolv tracks. Han har også hjulpet med sangskrivning på tre af numrene. Sangskriverne inkluderer også Keanes Tim Rice-Oxley, Nerina Pallot, Calvin Harris, Nervo, Kish Mauve og Sebastian Ingrosso fra Swedish House Mafia.

Danske Cutfather, der bærer det borgelige navn Mich Hansen og tidligere har arbejdet med navne som Pussycat Dolls, Santana, Christina Aguilera og Pixie Lott, har også lånt både sangskriver- og producertalent til Minogue på nummeret "Get Outta My Way". Dansk-amerikanske Lucas "With The Lid Off" Secon har også hjulpet med sangskrivning og produktion af "Get Outta My Way", hvilket er ganske passende, eftersom Secon har arbejdet med mange af de samme artister som Cutfather, heriblandt Pussycat Dolls og Pixie Lott.

"Aphrodite" udkommer mandag den 5. juli, og første single herfra, "All The Lovers", udkommer digitalt søndag den 13. juni og sættes i fysisk salg mandag den 28. juni. Hele tracklisten kan ses på Kylie Minogues officielle hjemmeside, hvor man også kan høre et kort preview af "All The Lovers".


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA