x

Tag rockflyet til Guns N' Roses

Tag rockflyet til Guns N' Roses

I et forsøg på at sikre sig at de københavnske Guns N' Roses-fans lander i Aalborg i god tid inden koncerten, har koncertarrangørerne indgået et samarbejde med Cimber Sterling, hvilket betyder at der indsættes flyafgange både før og efter koncerten.

Om det nye tiltag siger Ernst Trillingsgaard, direktør i Aalborg Kongres & Kultur Center i en pressemeddelelse:

"Vi har sammen med Cimber Sterling besluttet at indsætte et rockfly, der flyver ud af København kl. 16.00, og så sætter Cimber Sterling et helt ekstraordinært fly ind til midnat retur mod København. Det skulle give alle Guns N' Roses fans mulighed for en tur til Aalborg uden at bruge ferie- eller fridage".

Det er dog kun 60 Guns N' Roses-fans, der får mulighed for at komme med flyet. Tilgengæld vil de også blive fragtet til og fra lufthavnen i en stor rød Londonbus, der kører fra lufthavnen og direkte ind til Gigantium. Når Guns N' Roses så har slået de sidste akkorder, holder bussen igen klar lige uden for indgangsdøren ved Gigantium, og ifølge arrangørerne blive ført ud af trafikvagterne, så den omgående ledes ud på motorvejen til den korte tur til lufthavnen, hvor Cimber Sterlings rockfly holder klar og letter til midnat for at være i København klokken 00:50.

Der er mulighed for at købe pakken til en samlet pris på 1565 kroner for både flybillet og koncertbillet samt transport i bussen til og fra Aalborg Lufthavn. Rockpakken kan kun købes i billetkontoret hos Aalborg Kongres & Kultur Center tlf. 99 35 55 66 (åbent hverdage kl. 12-17), og salget lukker tirsdag den 1. juni.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA