x

Byfest om dagen under Spot

Byfest om dagen under Spot

På fredag går Spot Festival for alvor i gang, men musikken fra de officielle Spot-scener er langt fra det eneste musik, du kan høre den dag. Pladeselskabet Tigerspring har nemlig reserveret en baggård tæt på Musikhuset, hvor deres artister skal spille hele eftermiddagen og hjælpe med at bringe festen ned i midtbyen.

Arrangementet hedder Tigerspring Dayparty og byder på et langt og for det meste Spot-aktuelt line-up med blandt andet electrorockeren Bon Homme (billedet), minimalist-clubberen Eim Ick, indie-dj Kim LAS, keyboard-excentrikeren Hannah Schneider og spøgelsesindie-kollektivet Chimes & Bells.

Pladeselskabet siger, at de er blevet inspireret af den massive texanske mediefestival South by Southwest, hvor over 2000 bands og kunstnere spiller i byen Austins centrum. Tigerspring Dayparty bliver dog noget mere afdæmpet og vil ifølge pressemeddelelsen have "fokus på kvalitet og intimitet uden de fine fornemmelser". Desuden vil alle musikerne optræde i alternative opstillinger.

Tigerspring Dayparty finder sted den 21. maj i baggården ved Absalonsgade 25 i Århus. Resten af programmet udgøres af Howl Baby Howl, CODY, Pinkunoizu, The Sad Lovers og Jacob Bellens, der til daglig er medlem af I Got You On Tape og Murder.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA