x

The Good The Bad får musik med i engelsk film

The Good The Bad får musik med i engelsk film

Den danske trio The Good The Bad bestående af Adam Olsson, Johan Lei Gellett og Manoj Ramdas ser ud som om de er ved at få lidt af et gennembrud i England, og bliver den kommende film "Pimp" et hit, kan den måske hjælpe dem endnu længere frem. Bandet har nemlig fire sange med på filmens soundtrack.

The Good The Bad underskrev i november sidste år en kontrakt med det nystartede engelske pladeselskab Stray Cat Records, og efterfølgende blev bandet af Simon Raymonde fra pladeselskabet Bella Union udvalgt til at spille til et Ja Ja Ja-arrangement i London.

Næste skridt for bandet er filmen "Pimp", der får premiere i England fredag 21. maj, hvor bandet har bidraget med fire sange, alle hentet fra debutpladen "From 001 To 017", der i februar blev fuldt op af pladen "From 018 To 033".

"Pimp" er instruktørdebut for Robert Cavanah, der har gjort sig som skuespiller i serierne "The Royal" og "EastEnders", og den har Danny Dyer ("The Football Factory") og Billy Boyd ("The Lord Of The Rings") på rollelisten.

Det vides endnu ikke, hvornår "Pimp" rammer de danske biografer.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA