x

Alive Festival klar med line-up

Alive Festival klar med line-up

Den nye festival i Thy, Alive Festival, afholdes for anden gang til august, og igen i år er der fokus på dansk musik i mange genrer og facetter, lige fra pop, over electro, til klezmer. Blandt hovednavnene finder vi, udover Fallulah og Turboweekend, Mumkin, navne som The Blue Van, Lars And The Hands Of Light, Ginger Ninja og White Pony.

De knap så etablerede navne inkluderer blandt andre Mames Babegenush, der spiller rock-inspireret klezmer, Vodoom, der tager afsæt i rootsreggae og blander godt op med dub, dancehall og ska, Jazz Under Skyen, der blandet jazz med rap og funk, samt Teltsex, hvor energisk punkrock får et twist af dansk bonderøvs-humor. Hele line-uppet kan ses nedenfor.

Alive Festival løber af stablen fredag den 13. august, og lukker igen lørdag den 14. august. På festivalens hjemmeside kan man læse mere om de forskellige bands, og der er også lagt et par numre ud med mange af dem, og der berettes desuden om festivalens faciliteter, transportmuligheder og anden praktisk information.

Billetter til årets Alive Festival kan købes via GAFFA Live.

Line-up:

* The Blue Van
* Turboweekend
* Fallulah
* Ginger Ninja
* Lars and The Hands of Light
* Dafuniks
* White Pony
* Mames Babegenush
* Dokkedal/Dixen
* Boom Quips
* Voodoom
* Artificial Brothers
* Mumkin
* Mont Oliver
* Quick Quick Obey
* Jazz Under Skyen
* Teltsex


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA