x

Raunchy og Invocator på Headbangers Ball Tour

Raunchy og Invocator på Headbangers Ball Tour

Headbangers Ball-bussen ruller igen til september, og der satses endnu en gang på dansk metals større profiler, både veteraner og nytilkommere, og man har i høj grad forsøgt at matche sidste års fine line-up, der bestod af Hatesphere, Illdisposed og Dawn Of Demise. Turnéen kommer forbi Danmarks største byer, og løber fra den 3. til 25. september,

I kategorien veteraner finder vi Invocator, der i midt-firserne var med til at sætte tonen for thrash- og heavy metal i Europa, og i høj grad satte dansk metal på landkortet. Det er efterhånden syv år siden de sidst var pladeaktuelle med studiealbummet "Through The Flesh To The Soul" fra 2003, men ifølge meddelelser på deres MySpace, har de siden da arbejdet løs med nyt materiale, så der skulle være mulighed for at få et par nye sange at høre.

En Headbangers Ball-genganger er den anden headliner, Raunchy (billedet), der også var med på tourbussen i 2008. Dengang havde de lige udsendt deres fjerde studiealbum "Wasteland Discoteque", og fået en god del opmærksomhed på den konto. Nu er det netop annonceret at de, når Headbangers Ball Tour løber af stablen, vil have et helt nyt album ude. Hvad den nye plade kommer til at hedde vides ikke, men den bliver tolv numre lang, og udkommer i august, så der bliver tid til at gøre sig bekendt med materialet, inden turnéen går i gang.

Det tredje navn på plakaten er århusianske The Burning, der især er kendt for deres tunge og groovy thrash metal og særdeles kompetente og underholdende live-shows. Sidste år udsendte de deres andet studiealbum "Reawakening", og fik en god portion opmærksomhed fra både publikum og anmeldere på den konto. I øjeblikket er bandet i fuld sving med at forberede et nyt album, og der loves en god portion smagsprøver på det nye materiale på Headbangers Ball Tour.

Den fulde turnéplan kan ses nedenfor. Billetsalget er lige så stille ved at starte op, og der kan på GAFFA Live købes billetter til koncerterne i henholdsvis Slagelse og Kolding allerede nu.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA