Nyhed

Cryoshell udgiver debutalbum

Det selvbetitlede debutalbum fra den danske rockgruppe udgives i juni

For godt fire år siden blev den danske trio Cryoshell rekrutteret til at lave sange til reklamefilmene for LEGOs nye legetøj Bionicle, der gik hen og blev en massiv sællert, og blev lavet i mange versioner igennem årene. Disse reklamefilm blev et springbræt for den danske gruppe, hvis seneste single "Creeping In My Soul" har fået mere end en million views på YouTube. Nu gør de klar til at udgive deres første fuldlængdes udspil i næste måned.

Bandet består af forsangerinde Christine Lorentzen, det går under kunstnernavnet Lore, der i en periode vikarierede som vært på TV2's populære program Vild Med Dans. Lore har beskæftiget sig med musik det meste af sit liv, og har også været deltager i programmet Scenen Er Din i 2006, hvor hun optrådte med sin egen version af Janis Joplins "Cry Baby".

Guitaren håndteres af Kasper Søderlund, der tidligere har spillet med navne som Caroline Henderson, Juncker, Maryam Mursall og Martin Hall. Bag klaveret står Mikkel Maltha, der har komponeret filmmusik til blandt andet "Råzone", "Dig Og Mig" og Lars von Triers "Direktøren For Det Hele". Cryoshell har i øvrigt hentet hjælp fra produceren Jacob Hansen, kendt for sit arbejde med eksempelvis Volbeat og Dúné.


"Cryoshell" udgives mandag den 7. juni, og singlen "Creeping In My Soul", samt to andre numre ligger lige nu til streaming på gruppens MySpace-side. Der er netop lavet en musikvideo til førnævnte single, filmet af Peter Hjort, som også stod bag kameraet under "Antichrist", "Brødre" og "Festen". Videoen kan ses på YouTube.

ANNONCE