x

Annika Aakjær synger pinsen ind

Annika Aakjær synger pinsen ind

Trinitatis-kirken i København har tradition for at slå dørene op for et varieret udvalg af musikarrangementer, og når Trinitatis denne weekend fejrer pinsen, bliver det ikke nogen undtagelse. Til den lejlighed har Annika Aakjær takket ja til at komme. Den finurlige sanger og sangskriver udgav i februar sit andet album med den religiøst klingende titel "Missionær". Albummet fik intet mindre end fem stjerner fra GAFFAs anmelder, der skrev:

"Annika Aakjær fremfører sangene med sin intense og ganske nuancerige stemme, og musikalsk har Missionær lidt mere strøm og (endnu) flere farver på paletten end den mere akustiske, guitar- og klaverorienterede debut. Albummet byder på et ganske fyldigt lydbillede med en del strøm på guitaren, trommer med godt med rumklang, mandolin, klokkespil, strygere og meget mere og meget iørefaldende melodier."

Til denne såkaldte Natkirke-gudstjeneste kan man også opleve vokalgruppen IKI og den elektroniske duo Limboasyoulikeit. Tanken bag disse såkaldte Trinitatis Natkirke-arrangementer er at skabe et rum for mangfoldighed, hvor det kristne og det kreative kan sameksistere. Det betyder dog ikke, at de optrædende eller for den sags skyld publikum forventes at være troende.

Der er fri adgang til koncerten med Annika Aakjær, IKI og Limbasyoulikit, der finder sted 25. maj.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA