x

Efterklang spiller med symfoniorkester

Efterklang spiller med symfoniorkester

Fans af Efterklang kan nu opleve bandets andet album, "Parades", folde sig ud med klassisk symfoniorkester ved to koncerter i Amsterdam og Stockholm. Her vil den anmelderroste gruppe igen opføre pladen i sin helhed sammen med henholdsvis det hollandske Metropole Orkest og det svenske Radiosymfoniorkester. Koncerterne foregår den 19. juni og den 11. august.

Det er ikke første gang, at klassiske musikere fortolker Efterklangs smukke og snørklede kompositioner. I 2008 blev "Parades" opført med DR Radiounderholdningsorkesteret og resultatet udgivet som live-plade med titlen "Performing Parades". Albummet fik fem stjerner af GAFFA, hvilket Efterklangs tre studiealbum og minialbummet "Under Giant Trees" i øvrigt også har inkasseret.

Siden har bandet gentaget "Performing Parades" ved to koncerter i England med Britten Sinfonia, og nu får rejselystne fans altså endnu en mulighed for at opleve projektet live.

"Performing Parades" bliver opført den 19. juni til Holland Festival i Amsterdam og den 11. august til Stockholm Kulturfestival.
Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA