x

Stadig billetter til Rufus Wainwright i København

Stadig billetter til Rufus Wainwright i København

Hvis du ikke nåede at købe billetter til DR's populærmusikalske satsning den 30. maj med albumaktuelle Rufus Wainwright, kan det nås endnu. Koncerthuset oplyser nemlig, at der stadig er et par pladser tilbage, om end de fleste er med begrænset udsyn. Det betyder, at man kan se Rufus, men ikke hans storskærm.

Den 36-årige Wainwright fortsætter sin turné i morgen 21. maj for at promovere sit seneste album, "All Days Are Nights: Songs For Lulu". Ifølge hans hjemmeside bliver første del af koncerten en uafbrudt sangcyklus med visuelt akkompagnement af kunstneren Douglas Gordon. Her har Wainwright bedt publikum om at lade være med at klappe, før han har forladt scenen. Derefter kommer han tilbage og opfører anden del – hvor man godt må klappe.

På denne turné vil Rufus Wainwright optræde alene ved flyglet, hvilket passer godt til "All Days Are Nights: Songs For Lulu", der netop kun består af hans vokal og klaver. Dermed vender han tilbage til et simplere udtryk efter mere pompøse og teatralske albums som "Release The Stars" og operaen "Prima Donna".

Rufus Wainwright optræder i Koncerthuset i København den 30.maj, og ledige billetter kan købes hos Billetnet.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA