x

GAFFA dækker Spot intensivt

GAFFA dækker Spot intensivt

I dag torsdag 20. maj begynder Spot Festival 2010 i og omkring Musikhuset i Århus, og i tre dage vil byen blive forvandlet til et mekka for danske og internationale musikelskere, der vil kunne opleve en lang række primært nordiske navne på scener rundt om i det centrale Århus. Og vanen tro dækkes festivalen intensivt på GAFFA.dk.

GAFFA er den officielle mediepartner for Spot Festival og som sådan stiller Nordens største musikmagasin i år med 18 anmeldere, 11 fotografer samt et hold fra GAFFA TV, der skal lave koncertoptagelser og interviewe udvalgte kunstnere. Som noget nyt vil GAFFA desuden være repræsenteret af en svensk redaktion bestående af tre skribenter, der skal anmelde koncerter til vores nye søsterside - GAFFA.se.

Forvent derfor anmeldelser, indslag og artikler ad libitum fra Danmarks absolut største og mest betydningsfulde festival for ny dansk og nordisk rock, elektronika, singer-songwritere og det, der ligner. Masser af branche- og mediefolk fra ind- og udland kommer til Århus for at finde ud af, hvad der rykker på den danske og nordiske musikscene lige nu, og ikke mindst talentspejderne har antennerne ude, og GAFFA vil stå der sammen med dem hele weekenden.

Mange kender historierne om, hvordan navne som The Raveonettes, Mew, Under Byen, Dúné og mange flere er blevet, ja, spottet på Spot og efterfølgende har fået gang i en international karriere. Om det også sker i år, vil de tre næste dages koncerter og tiden herefter vise.

På GAFFA.dk vil vi gøre vores til at holde dig orienteret om, hvad der er værd at holde øje med fremover. Det vil naturligvis specielt være anmeldelserne, der er i fokus, men vi bringer også en stribe artikler, der præsenteres under fællesbetegnelsen Spot Live. Disse artikler vil ligesom GAFFAs anmeldelser også være at finde på Spot Festivals officielle webside.

Spot Festival 2010 afvikles i Århus i dagene 20.-22. maj, og GAFFA.dk er med hele vejen.

Billetter til Spot kan stadig købes via GAFFA Live


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA