x

Eels klar med nyt - igen

Eels klar med nyt - igen

Mark Oliver Everett - eller E, som han også kaldes - er tilsyneladende gået ind i et sandt arbejdsraseri. Man skal ikke længere tilbage end til januar måned for at finde den seneste udgivelse fra Eels, nemlig albummet "End Times", der i vanlig selvransagende stil beskæftigede sig med E's skilsmisse fem år tidligere. Nu forlyder det så, at Eels allerede er ved at have lagt sidste hånd på efterfølgeren, der kommer til at hedde "Tomorrow Morning". Med dette album afslutter Eels den album-triologi, der startede med "Hombre Lobo" fra 2009.

"Tomorrow Morning" kommer til at indeholde 14 numre, og i forbindelse med udgivelsen drager Eels på en verdensomspændende turné, der også bringer ham til Danmark, nærmere bestemt Vega, hvor koncerten er sat til 8. september.

"Tomorrow Morning" bliver studiealbum nummer 11 for Mark Oliver Everett, hvis man medregner hans to første albums, der blev udgivet under hans kaldenavn E. Hans sidste album "End Times" fik fire stjerner i GAFFA, hvor anmelder Jan Opstrup Poulsen lagde vægt på vekslingen mellem det opgivende og det opløftende på et sørgmuntert album, der fik følgende afskedssalut:

"End Times er Eels classic skåret helt ind til benet og med et vidunderligt poetisk strejf i de minimalistiske sange. Lidt et musikalsk frikvarter for en sangskriver i særklasse."

"Tomorrow Morning" udkommer 23. august.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA