x

Slipknot-bassist død

Slipknot-bassist død

Bassisten i Slipknot med det fulde navn Paul Dedrick Gray er fundet død i en alder af 38 år ifølge Des Moines Register. Gray opholdt sig alene på et hotelværelse i Iowa, da han mandag formiddag omkring klokken elleve (lokal tid) blev erklæret død. Det var en ansat på hotellet, der fandt ham. Grays familie havde forgæves prøvet at få kontakt med ham og ringede derefter til hotellet og bad dem sende nogen op til hans værelse.

Det forlyder, at Gray, der også blandt Slipknot-fans gik under øgenavnet "The Pig", ved flere lejligheder har opholdt sig på hotellet, hvor han var kendt som værende en afdæmpet og respektfuld gæst. Ifølge en talsmand fra politiet var der umiddelbart ingen tegn på, at der ligger en forbrydelse bag dødsfaldet. Det vides indtil videre ikke, hvorfor Gray opholdt sig på hotellet, ligesom politiet ikke vil afsløre, om der er fundet inkriminerende materiale eller andet af interesse i hotelværelset.

Gray har tidligere haft problemer med narkotikamisbrug og fik tilbage i 2003 en dom for at være involveret i en bilulykke under indflydelse af narkotika. På det seneste har tingene dog set lysere ud for Gray, og han ventede sig sit første barn med sin kone.

Paul Gray var et af de stiftende medlemmer af metal-bandet Slipknot, der blev dannet i Iowa i 1995 og er kendt for at bære uhyggelige og bizarre masker og for at skrive ekstremt sortsynede tekster. Således hed deres debutplade "Mate. Feed. Kill. Repeat." og deres seneste album fra 2008 bar titlen "All Hope Is Gone". Dette album fik i øvrigt intet mindre end seks stjerner i GAFFAs anmeldelse.

Hvad Grays uventede død betyder for Slipknots fremtid er endnu uvist.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA