x

Eels til Store Vega

Eels til Store Vega

Vi skrev det faktisk i fredags i forbindelse med nyheden om Eels' kommende album, "Tomorrow Morning", men nyheden drunkede måske lidt i den almindelige Spot-travlhed, så for god ordens skyld skal vi lige minde om, at amerikanske Eels under ledelse af sanger, sangskriver og multiinstrumentalist Mark Oliver Everett alias E lægger vejen forbi Store Vega i København 8. september.

Til den tid har E udgivet det næste Eels-album "Tomorrow Morning", som udkommer 23. august. E er for tiden inde i en produktiv fase, da det nye album bliver Eels' tredje på halvandet år og i alt det 11. studiealbum fra Eels, hvis man medregner hans to første albums, der blev udgivet under hans kunstnernavn E i henholdsvis 1992 og 1993. Det første album under Eels-navnet var "Beautiful Freak" fra 1996.
 
Eels gæstede sidst Danmark på Det Kongelige Teaters Gamle Scene i februar 2008. Dengang blev det til de maksimale seks stjerner fra GAFFAs anmelder Lars Rønn Olsen og blandt andet følgende ord:

"Mødet med Mr. E forundrer og kommer bag på én hver gang. Indtrykket af et menneske i opløsning, efterladt fra første gang jeg hørte "Electro-Shock Blues", bliver live skudt i sænk hver gang, og ikke mindst denne lørdag. Forventningen om skrøbelig kartasis vædet i gråd bliver erstattet af humor, selvironi og beskidt rock 'n' roll."
 
Billetsalget til koncerten er netop begyndt via GAFFA Live


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA