x

Udgivelsesdato for nyt Björk-album fastsat

Udgivelsesdato for nyt Björk-album fastsat

Som GAFFA.dk skrev i forrige uge, er Björk ved at lægge sidste hånd på sit kommende album "Medulla". Der er nu offentliggjort en udgivelsesdato, nemlig 30. august, og Björks pladeselskab Universal oplyser, at Björk i løbet af næste uge bliver færdig med at indspille og mikse albummet.

Björk har tidligere i et interview med rollingstone.com oplyst, at albummet udelukkende kommer til at bestå af vokal, men Universal præciserer nu, at det "kun" er "størstedelen" af albummet, der bliver vokalbaseret.

Vokalerne bliver foruden af Björk leveret af tidligere The Roots-rapper Rahzel, den japanske beatboxer Dokaka, den tidligere Faith No More-frontfigur og nuværende Fantomas- og Tomahawk-ditto Mike Patton og den engelske veteran-artrocker Robert Wyatt. Blandt de mulige sangtitler er "The Pleasure Is All Mine" og "Where Is The Line?"

Albummet bliver Björks femte internationale ordinære studiealbum og opfølgeren til 2001’s "Vespertine". Titlen betyder det indre af en plantes eller et dyrs struktur.

Et dokumentar-filmhold har fulgt indspilningsperioden, og resultatet forventes at være tilgængeligt på tv omkring pladens udgivelse.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA