x

X Factor-Anna albumdebuterer

X Factor-Anna albumdebuterer

Det skabte noget nær landesorg, da den topseedede X Factor-deltager Anna storgrædende blev stemt hjem af den lige så grådlabile dommer Remee på et relativt tidspunkt i årets X Factor-programrække. Chokket hele vejen rundt var faktisk så stort, at BT beskyldte DR for stemmefusk i den indledende seerafstemning. Men sorg er til glæde vendt, for nu har Anna fået pladekontrakt med Århus-selskabet RecArt (Jimmy Jørgensen, Dalton, Runrig med flere), der på mandag den 31. maj udgiver hendes debutalbum "Because I Want To".

I den forbindelse har Anna, der egentlig hedder Anna Nygaard, taget kunstnernavnet Anna Faroe, en hentydning til hendes færøske ophav.

"Because I Want To" indeholder en blanding af pop, soul, jazz og latin med Annas fyldige stemme i front. Albummet er skrevet og produceret af makkerparret Boe Larsen (Jimmy Jørgensen, Sanne Salomonsen, Celina Ree, Johnny Deluxe, Hanne Boel & Martin Hall med flere) og engelske Pete Smith (Sting, Joe Cocker, Randy Crawford, Gary Moore med flere). Albummet indeholder dog også en enkelt coverversion, måske lidt overraskende af David Bowies "Kooks" fra hans klassiske 1971-album "Hunky Dory".


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA