x

Carpark North spiller europæiske festivalkoncerter

Carpark North spiller europæiske festivalkoncerter

Til efteråret udgiver Carpark North deres internationale debutalbum "Lost", og de varmer op til udgivelsen ved at spille på en række af Europas største festivaler denne sommer. Nærmere betegnet drejer det sig om de to store tyske festivaler Rock Am Ring og Rock Im Park. Derudover kan elektrorockgruppen også opleves på den svenske Hultsfred Festival, som ofte kaldes Sveriges svar på Roskilde Festival.

Derudover er Carpark North igen blevet bedt om at varme op for det amerikanske band 30 Seconds To Mars ved tre tyske arena-koncerter. I forvejen har Carpark North været support for 30 Seconds To Mars på 11 europæiske forårskoncerter, herunder koncerten i KB Hallen i marts.

Bassist og keyboardspiller Søren Balsner fortæller: "Jared Leto og resten af bandet var yderst begejstret for samarbejdet, og hoppede endda på scenen under sidste show i Zürich, da vi spillede med dem i marts".

Herhjemme kan Carpark North opleves på Elværket i Holbæk 5. juni og på årets Grøn Koncert-turné i juli.

Carpark North fik allerede som demo-band stor succes i 2001 med koncerter på blandt andet Roskilde Festivals Camping Scene og demo-ep'en "Carstereo", der solgte uhørt meget for en demo-cd. Det store gennembrud kom i 2003 med det selvbetitlede debutalbum, der blandt andet indeholdt hittene "Transparent & Glasslike" og "There's A Place".

I 2005 fulgte Carpark North albummet op med "All Things To All People", som blandt andet rummede hittet "Human", og i 2008 kom så "Grateful", hvorfra blandt andet "Shall We Be Grateful" blev spillet i radioen igen og igen. De to første album udkom på den danske afdeling af det multinationale selskab EMI og det tredje på det danske Copenhagen Records. I slutningen af 2009 skrev de så international kontrakt med Svedala, en afdeling af Sony Music Sweden, og deres internationale debut udkommer som nævnt til efteråret.

Se Carpark North fortælle om deres internationale ambitioner på GAFFA TV


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA