x

Tiger Baby på amerikansk selskab

Tiger Baby på amerikansk selskab

Det københavnske band Tiger Baby er blevet signet af det amerikanske pladeselskab Souvenir Records. Debutalbummet, "Lost in You", kommer allerede på gaden i USA d. 1. juni. Samtidig udkommer albummet i Danmark på Tiger Babys eget selskab, Gunhero Music. Kontrakten med Souvenir Records lyder på to albums.

Tiger Baby består af de tre medlemmer Benjamin Stubbe Teglbjærg, Nikolaj Tarp Gregersen og Pernille Pang.

Bandet blev født i 1999, og har siden hen spillet adskillige koncerter på de københavnske spillesteder. I maj 2003 var bandet support for Mew til deres dobbeltkoncert i Store Vega. Desuden har gruppen ligget på Det Elektriske Barometers hitliste to gange – første gang med nummeret "Chinese Fairytale", der lå på listen i syv uger, og anden gang med julenummeret "Abutere", der røg direkte ind på en andenplads i december 2003.

Tiger Baby kan beskrives som elektronisk pop, hvor programmerede basgange og sprøde beats mikses med elementer af dance og synth, mens guitar og vokal forener sig i shoegaze og upbeatet pop.

Indtil videre har bandet side om side med danske Superheroes og Labrador bidraget med to numre til en compilation fra det tyske pladeselskab Apricot Records. Tre andre compilations med Tiger Baby er på vej – en fra det japanske selskab Quince Records, en fra filippinske Lovelesslove Records samt en fra Souvenir Records. Derudover forhandler Tiger Baby i øjeblikket med det Spanske pladeselskab Siesta Records, da selskabet vil have dets nye act, Las Escarlatinas, til at lave en spansk coverversion af Tiger Babys nummer "Chinese Fairytale".

Mere info om bandet. Tjek deres site:
Http://www.tigerbaby.dk


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA