x

Jason Lytles nye band fastsætter udgivelsesdato

Jason Lytles nye band fastsætter udgivelsesdato

Vi har tidligere omtalt gruppen Admiral Radley, der er sammensat af de to tidligere medlemmer af hedengangne Grandaddy, forsanger og sangskriver Jason Lytle og trommeslager Aaron Burtch, og Aaron Espinoza og Ariana Murray, der til daglig udgør gruppen Earlimart. Burtch spiller i øvrigt også i bandet The Good Luck Thrift Store Outfit. 

Nu har Admiral Radley så fastsat titel og udgivelsesdato for deres debutalbum. Det har fået titlen "I Heart California" og er på gaden 13. juli. Albummet udkommer også i en særlig deluxe-udgave, der indeholder 180 grams vinyl-lp, cd-version, digital version, bonustracks, T-shirt, plakat, billeder og en "making of"-film. Titlenummeret kan downloades på admiralradley.com

Lytle og Espinoza deler sangskrivnings- og vokaltjanserne i bandet, som GAFFA bringer et interview med i juli.

Tracklisten til albummet er som følger:

1. I Heart California*
2. Ghosts of Syllables^
3. Sunburn Kids*
4. Lonesome Co.^
5. The Thread~
6. Red Curbs*
7. I'm All Fucked On Beer^
8. Ending Of Me^
9. GNDN*
10. Chingas In The West^
11. I Left U Cuz I Luft U*

*=Jason Lytle på vokal
^=Aaron Espinoza på vokal
~=Ariana Murray på vokal

Gruppen følger udgivelsen op med en nordamerikansk turné, men endnu er der ikke nyt om et Admiral-besøg på disse breddegrader.

Den californiske gruppe Grandaddy blev opløst i 2006 efter udgivelsen af fire fuldlængde studieudgivelser samt en stribe ep'er og kassettebånd. Siden da har frontmanden Jason Lytle udsendt soloalbummet "Yours Truly, The Commuter", men nu har han altså lagt solokarrieren på hylden igen til fordel for Admiral Radley.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA