x

Under Byen tager på turné

Under Byen tager på turné

Den 27. november går Under Byen på scenen i DR Koncertsalen, for at give en koncert i de fantastiske lydkulisser, den kan tilbyde, men det viser sig kun at være toppen af et 13 datoer stort turné-isbjerg. Det er netop blevet afsløret, at et af landets bedste live-acts lige nu vil tilgodese fans over hele landet igennem november måned, så der skulle være billetter nok til, at de fleste kan få en koncert i kalenderen.

Det er faktisk næsten et halvt år siden Under Byen udgav deres fjerde studiealbum, "Alt Er Tabt", der har fået en fænomenal modtagelse hos de danske anmeldere. Alligevel har der ikke været voldsomt mange koncerter arrangeret efterfølgende, og som resultat af den store interesse har de blandt andet spillet tre udsolgte koncerter på tre på hinanden følgende dage i Copenhagen Jazzhouse, men mon ikke sulten kan stilles med denne stribe af koncerter.

Hele turnéprogrammet kan ses nedenfor, og billetterne er så småt ved at komme i salg. Indtil videre kan der købes billet til fire af koncerterne via GAFFA Live, og resten kommer op efterhånden som de frigives. To af koncerterne har i skrivende stund kun fået en dato, men ikke et venue påhæftet.

Turnéprogram:

TOR 04.11 STARS, Vordingborg
FRE 05.11 Slagelse Musikhus
LØR 06.11 TBA
TOR 11.11 Det Bruunske Pakhus, Fredericia
FRE 12.11 Fermaten, Herning
LØR 13.11 Von Hatten, Randers
ONS 17.11 Tobakken, Esbjerg
TOR 18.11 Posten, Odense
FRE 19.11 TBA
LØR 20.11 Godset, Kolding
FRE 26.11 Rytmisk Sal, Musikhuset Aarhus
LØR 27.11 DR Koncertsalen


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA