x

Nyt album og single fra Sys Bjerre

Nyt album og single fra Sys Bjerre

For et par dage siden havde Sys Bjerres nye single "Alle Mine Veninder" radiopremiere, og til efteråret kommer hendes, endnu unavngivne, album på gaden.

Sys Bjerre har været i studiet, og har indspillet nyt materiale, som opfølgning til 2008-debuten "Gør Det Selv", som GAFFAs Ole Rosenstand Svidt gav intet mindre end fem stjerner og følgende ord med på vejen:

"Undertegnede stiftede første gang bekendtskab med Sys Bjerre, da jeg sad i lytteudvalget til dette års Spot-festival. Efter at jeg havde hørt 783 ansøgeres bidrag igennem, stod Bjerres nummer 'Malene' stadig klart i min erindring. Med andre ord kan Sys Bjerre skrive en sang, der hænger fast."

Ole Rosenstand Svidt havde dog en enkelt anke omkrig debutpladen, nemlig den meget polerede P3-venlige produktion, som han spåede ville give hende masser af spilletid i radioen. Og det fik han ret i. Inden for den sidste måneds tid er hun for eksempel blevet spillet mere end 250 gange, og det er stort set kun numre fra hendes snart to år gamle debutplade, der ligger i rotation.

Sys Bjerres nye album udkommer mandag den 27. september.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA