x

Arcade Fire udgiver i august

Arcade Fire udgiver i august

For tre år siden udsendte canadiske Arcade Fire deres andet studieudspil "Neon Bible", og størstedelen af indie-folket har haft svært ved at få armene ned i den mellemliggende tid. Nu får de snart en ny skive at forlyste sig med, for det syv kroppe høje band har netop sat udgivelsesdato på det kommende album, der har fået titlen "The Suburbs".

Opfølgeren til "Neon Bible" har været under konstruktion de sidste to år, og er indspillet i henholdsvis Montreal og New York. Pladsen i producerstolen har bandet delt med Marcus Dravs, der også har navne som Björk, Coldplay og Brian Eno på CV'et. Arcade Fire har været ret hemmlighedsfulde omkring lyden på den nye plade, men lovede i et interview med BBC, at sangene er "bedre", end hvad vi hidtil har hørt fra dem.

Vil man have en forsmag på "The Suburbs", har gruppen i går udgivet en ep på to numre, der ud over titelnummeret til den kommende plade også indeholder en sang kaldet "Month Of May". Den kan kun købes som 12" vinyl på deres officielle hjemmeside.

Ifølge NME.com står "The Suburbs" på hylderne i de danske pladebutikker mandag den 2. august. Der er arrangeret en turné, der tager Arcade Fire forbi en god del af Europa, men indtil videre er der ikke offentliggjort planer om et besøg i Danmark. Vil man gerne opleve dem live, giver de koncert i Sverige onsdag den 30. juni, Norge fredag den 2. juli, og Tyskland tirsdag den 31. august. For nærmere information om disse koncerter kan man smutte forbi Arcade Fires hjemmeside, via linket ovenfor.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA