x

Emily And The Orgasm Addicts på vej med nyt album

Emily And The Orgasm Addicts på vej med nyt album

Opfølgeren til det selvbetitlede debutalbum fra Emily And The Orgasm Addicts er på trapperne, og den skulle være af en noget anden karakter, end hvad forgængeren bød på. Den århusianske kvintet gjorde sig sidst i sexfikserede, skæve og punkede rock-toner, skåret igennem af frontkvinden Emilys nærmest plastic-agtige og pigede vokal. Denne gang varsler gruppen mere melodisk og mindre garage-præget rock, der dog bevarer energien fra tidligere, men med langt mere personlige tekster. Da GAFFAs Erik Barkman anmeldte debuten blev det til tre stjerner, og nogle ganske pæne ord, heriblandt følgende:

""Jetzt geht's los!" lyder åbningsfanfaren på Emily And The Orgasm Addicts. Og det gør det så – går løs. Debutalbummets 13 sange bankes ud af højttalerne med punket kant, skæve rytmer og muntert sexfikserede tekster. Dansk/irske Emilys lolita-vokal er manisk og markant, og Emily And The Orgasm Addicts rummer nok velfungerende sange til at få "godkendt"-stemplet herfra. Forfriskende!"

Bandet er godt nok ved at lægge sidste hånd på deres andet album, men de er løbet ind i et problem med distributionen. Som vi tidligere har omtalt her på siden, er pladeselskabet Strange Ears Recordings ved at afvikle deres forretninger for helt at lukke, og Strange Ears havde Emily And The Orgasm Addicts i stalden. Derfor ser pladeselskabet og bandet i fællesskab sig om efter ny opstaldning, så det nye udspil kan komme på hylderne.

Endnu er der ikke sat titel på pladen, og af åbenlyse årsager heller ikke en udgivelsesdato. Til gengæld er Emily And The Orgasm Addicts bookede til et par mindre festivaler i løbet af sommeren, så har man lyst til at høre det nye materiale live, er der mulighed for det her: Fovling Festival, fredag den 9. juli, Barnyard Rumble, lørdag den 7. august, Suset Festival, fredag den 20. august.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA