x

Phil Spector har produceret konens album fra fængslet

Phil Spector har produceret konens album fra fængslet

Den 70-årige producerlegende Phil Spector har – efter sigende – produceret sin 29-årige kone Rachelle Spectors debutalbum, og det på trods af at han sidder i fængsel for at have skudt og dræbt skuespillerinden Lana Clarkson foran sin enorme villa i begyndelsen af 2003.

Der er dog nogle der er skeptiske med hensyn til om hvorvidt Phil har haft en finger med i spillet eller ej, for eksempel Steve Escobar, der kalder sig selv for ven af Phil. Han har udtalt følgende til L.A. Times:

"Hun (Rachelle Spector, red.) er meget opsat på at blive popsanger. Siden 2004 har han (Phil Spector, red.) fortalt at hun var i gang med sine egne sange... og jeg spurgte ham 'arbejder du på det?,' hvortil han svarede 'nej, jeg går bare ind og lytter engang imellem og giver lidt kritik."

Men ifølge Rachelle har Phil gjort meget mere end det. Som hun siger, også til L.A. Times:

"At se min mand i hans element var magisk... hans ører er fantastiske. Hvis der var noget han ikke kunne lide, stoppede han det, og omskrev det helt og alderes."

Men uanset om Spector rent faktisk har produceret fruens album eller ej, så kommer hendes album på gaden inden længe, først som digital download, derefter som cd.

"Out Of My Chelle" udkommer som digital download den 7. juni, og som fysisk album mandag den 19. juli.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA