x

Liam Gallagher finder nyt bandnavn

Liam Gallagher finder nyt bandnavn

Nekrologen over britpop-rockbandet Oasis er efterhånden skrevet så mange gange og så omfattende, at der vist ikke er brug for videre uddybning omkring broder-dramaet Liam og Noel Gallagher. Liam fortsætter som bekendt med resten af besætningen, og "the band formerly known as Oasis" har nu også fået et navn, nemlig Beady Eye, der løst oversat betyder "skinnende øje".

Allerede i februar fastslog Liam, at han ikke havde tænkt sig at fortsætte under navnet Oasis, for det var "et skod-navn, og jeg er glad for være sluppet af med det". Samtidig informerede han om, at han med den nye inkarnation af gruppen ville begynde at optræde i løbet af denne sommer, og at de i skrivende stund er i fuld sving med et nyt studieudspil. Siden da er der annonceret et single-udspil i oktober, nærmere dato uvis, og et fuldlængde-album engang i løbet af 2011.

Hvad der kan ventes af Beady Eyes debutalbum vides ikke, bortset fra at det skulle være "meget mere melodisk end Oasis", og at det skulle være über-produceren Steve Lillywhite, der sidder bag knapperne. Ifølge Liam er albummet skrevet færdigt, og gruppen går tilbage i studiet efter fire ugers pause, for at have albummet færdigt i slutningen af juni. Man skal dog ikke håbe på en tidligere udgivelse af den grund, fortalte Liam til Shortlist.com, eftersom der udgives noget Oasis senere i år.

Indtil videre er der ikke sat mere konkrete datoer for hverken single eller album på bordet, ligesom der heller ikke er annonceret koncerter med Beady Eye på plakaten i danske farvande i øjeblikket.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA