x

Nyt Reznor-nummer i iPad-udgave af Wired

Nyt Reznor-nummer i iPad-udgave af Wired

Det banebrydende amerikanske magasin Wired Magazine udkommer nu i en iPad-udgave, der kan hentes fra Apples iTunes Store. Denne udgave af magasinet tager mediet fra print og ind i den digitale tidsalder. Og med i pakken er et nyt nummer med Trent Reznors How To Destroy Angels-projekt, "The Believers".

Som @destroyangels skriver på Twitter: "Hold øje med den interaktive feature om os i @wireds nye iPad-udgave. Det indeholder en ny sang i fuld længde, 'The Believers'."

Udover det nye nummer fra How To Destroy Angels er der også en interaktiv artikel om tilblivelsen af sangen i iPad-udgaven af det nye Wired.

Vi danskere, som stadig må vente på iPad'en, må nøjes med at læse om nummeret i Wired Magazine, eller på deres hjemmeside – indtil iPad kommer på hylderne herhjemme.

How To Destroy Angels er Trent Reznors nye konstellation, som han dannede efter at han sidste år gjorde en ende på Nine Inch Nails. Det nye projekt udgøres af Reznor og hans nye kone Mariqueen Maandig, der er frontfigur i rockgruppen West Indian Girl. Men det er ikke de to alene der har lavet det nye nummer; de har nemlig også producerne Atticus Ross og Alan Moulder med.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA