Nyhed

Danmark i finalen i Melodi Grand Prix

Chanée & n'evergreen gik videre til lørdagens finale i Oslo

I morgen afholdes finalen i det europæiske Melodi Grand Prix i Oslo, som de opmærksomme popelskere nok har lagt mærke til. For god ordens skyld skal vi lige nævne, at det danske bidrag, Chanée & n'evergreen og deres mid-tempo-sang "In A Moment Like This", gik videre fra gårsdagens semifinale i Olso, og de er dermed i finalen. Sangen var da også spået til at gå videre af de mange bookmakere, som har kronede dage i Grand Prix-tiden.

Underholdingsredaktør i DR, Jan Lagermand Lundme, udtaler stolt:

- Selvom det var ventet fra alle sider, især fra vores egen, er det en fantastisk dejlig følelse, at vi nu er finalen. Chanée & n'evergreen leverede en pragtpræstation, som vi kun kan være meget stolte over. Nu gælder det finalen på lørdag, og jeg glæder mig sammen med resten af Danmark til forhåbentlig at se Chanée & n'evergreen ryge helt til tops.

"In A Moment Like This" er skrevet af tre svenskere, Erik Bernholm, Henrik Sethsson og Thomas G:son (sådan skrives det), og synges som nævnt af det til lejligheden sammensatte par Christina Chanée og Tomas n'evergreen. Finalen sendes på lørdag den 29. maj kl. 21.00 på DR1.


De øvrige 24 finalister er Tyskland, Frankrig, Norge, Storbritannien, Spanien, Bosnien, Moldova, Rusland, Grækenland, Portugal, Hviderusland, Serbien, Belgien, Albanien, Island, Israel, Aserbajdsjan, Ukraine, Armenien, Rumænien, Irland, Cypern, Georgien og Tyrkiet.

Chanée & n'evergreen har i øvrigt netop udsendt deres fælles debutalbum, der hedder - rigtigt gættet: "In A Moment Like This".


Sverige, i form af Anna Bergendahl og "This Is My Life", røg i øvrigt ud af semifinalen, og Sverige er dermed ikke med i Melodi Grand Prix-finalen for første gang siden 1958, hvilket har skabt noget nær landesorg i broderlandet. Men som sagt er det danske bidrag skrevet af tre svenskere, så måske kan det kompensere en smule.

ANNONCE