x

The Handsome Family og Ben Horn føjet til RECession – Kid606 og Knifehandchop aflyser

The Handsome Family og Ben Horn føjet til RECession – Kid606 og Knifehandchop aflyser

Den århusianske festival RECession for alternativ rock, electronica og hiphop har føjet endnu to navne til det ellers færdige program. Det bliver dels den alternative countrys svar på Sussi & Leo, den amerikanske duo The Handsome Family (billedet) alias ægteparret Brett og Rennie Sparks, dels den danske dj-duo Ben Horn. Desværre er der også kommet to aflysninger, fra de elektroniske navne Kid606 og Knifehandchop, der begge har måttet melde afbud grundet "uforudsete omstændigheder".

The Handsome Family er efterhånden blevet et kultfænomen inden for den mere skæve country og har siden 1995 udsendt i alt seks studiealbum og en liveplade, med både groteske, sørgelige, morsomme og mørke sange om kærlighed, død og druk, noget som duoen har et vist kendskab til – ikke mindst det sidste. Live trakterer de instrumenter som guitar, bas, autoharpe, melodika og vaskebræt, og parret, der har været gift i 16 år, er også kendt for ægteskabelige skænderier under deres koncerter.

Blandt de øvrige navne er Arab Strap, DAT Politics, Swell, Pole, I Am Kloot, Willard Grant Conspiracy, Kevin Blechdom, Blue Foundation, Lise Westzynthius og mange flere. Læs det fulde program på http://www.recession.dk

GAFFA.dk vil anmelde udførligt fra festivalen.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA