x

Figurines varmer op for Band Of Horses

Figurines varmer op for Band Of Horses

Oprindeligt skulle Band Of Horses have optrådt i Vega i midten af april, men koncerten blev, på grund af flykaoset der fulgte den vulkanske askesky, rykket til midten af juni i Falconer Salen. Det betød, at den ellers udsolgte koncert pludselig kunne huse et noget større publikum, hvilket naturligvis vakte stor glæde hos de mange danske fans, der måtte gå forgæves efter billetter.

Som endnu en god nyhed til denne koncert føjes nu, at danske Figurines skal agere opvarmning for Band Of Horses den aften. Det er bandet selv, der har valgt Figurines til opgaven, og den danske trio sætter gladeligt arbejdet med deres fjerde studiealbum på pause for en aften. Forsanger Christian Hjelm udtaler i en pressemeddelelse om aftalen:

"Vi er i gang med at lægge sidste hånd på vores nye plade, og koncerten giver os en kærkommen pause fra studiet, og en mulighed for lige at se andre mennesker. Det at Band Of Horses har hørt vores musik og inviteret os på den baggrund, gør selvfølgelig det hele endnu federe."

Figurines har tidligere på måneden udsendt ep'en "Lucky To Love", der er en forgænger for deres kommende studiealbum. Titelnummeret er den første single fra det album, mens "Poughkeepsie" er en demo-version af endnu et nyt nummer fra samme plade, og mon ikke der er en chance for at disse to nye numre er på sætlisten.

Band Of Horses og Figurines går på scenen i Falconer Salen torsdag den 17. juni klokken 20.00. Der er fuldstændig udsolgt til denne koncert, så har man ikke fået billet, kan man med fordel tage et smut forbi Malmö i slutningen af august. Her afholdes Malmöfestivalen nemlig, og ikke alene er Band Of Horses booket til at optræde, det er også ganske gratis at komme ind på festivalen. Den afholdes fra den 20. til 27. august i Malmö by.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA