x

Gratis koncerter med Bandbase og Det Kongelige Teater

Gratis koncerter med Bandbase og Det Kongelige Teater

Igennem hele efteråret har Det Kongelige Teater arbejdet på højtryk med at omdanne 11.000 kvadratmeter grå og slidt havnemole til et flot og farverigt udendørsområde med barer, grønne plæner og strand. Herligheden ligger lige bag Skuespilshuset, og har fået navnet Ofelia Beach, og her vil der sommeren igennem bydes på et utal af arrangementer, eksempelvis fodbold-VM på storskærm, ballet, opera, og altså fjorten gratis koncerter med danske navne.

Ofelias Fredag er et samarbejde mellem Bandbase, Det Kongelige Teater og Tuborg, som startede op sidste år, og her optrådte blandt andre CODY, The Rumour Said Fire, Birk Storm og Hannah Schneider. I år gentages succesen, og det går allerede løs om en uge, fredag den 4. juni, hvor man kan opleve Ginger Ninja (billedet) i aktion. De er netop blevet færdige med jobbet som opvarmning for Dizzy Mizz Lizzy på deres comeback-turné, og skulle derfor være i god form til på fredag.

Resten af junis program er også offentliggjort, og det bliver henholdsvis Stoffer & Maskinen, The Green Lives og Coco Moon, der skal levere underholdningen de øvrige fredage i juni - datoerne for de enkelte optrædener kan ses nedenfor. Resten af sommerens program afsløres måned for måned, så indtil videre må man vente på de resterende ti navne et stykke tid endnu.

Alle koncerter foregår på Ofelia Beach, Sankt Annæ Plads 36, København, og løber af stablen klokken 17.00. Koncerterne er som nævnt gratis, så der kan ikke sikres adgang, andet end ved at møde op.

Program for juni måned:

4. juni: Ginger Ninja
11. juni: The Green Lives
18. juni: Coco Moon
25. juni: Stoffer & Maskinen


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA