x

Volbeat går nummer et i Tyskland

Volbeat går nummer et i Tyskland

Vores tyske naboer har for alvor taget Volbeat til sig, i hvert fald hvis billetsalg er noget at dømme succes efter, for det danske rockband har overhalet alle andre bands på den største billetside i Tyskland, www.eventim.de. Det er bestemt ikke nogen lille præstation, især ikke når man tager i betragtning, at de bands, Volbeat lige nu udsælger, er eksempelvis AC/DC, Ozzy Osbourne, Scorpions, Supertramp og Pink.

Til november skal Volbeat rundt på en god håndfuld af store haller, blandt andre Alsterdorfer Sporthalle i Hamburg, hvor der er plads til 8.000 mennesker, men allerede i denne uge skal de ned og vælte det tyske publikum. De skal nemlig optræde til en af verdens største festivaler, Rock Am Ring i Nürnburgring, side om side med navne som Rage Against The Machine, Kiss, Muse, Slash, Rammstein, Motörhead og i øvrigt også danske The Storm.

Før den tyske turné er Volbeat dog booket til en god portion festivaler rundt omkring i Europa, heriblandt fem Sonisphere- festivaler, samt Bilbao Live Festival og svenske Arvikafestivalen. Herhjemme er der også god mulighed for at opleve Volbeat live. De optræder i overmorgen, onsdag den 2. juni, på Copenhagen Live, og til Skanderborg Festival torsdag den 5. august.

Der burde også være en del flere danske koncertdatoer i vente på denne side af 2011. Mandag den 13. september udgives deres fjerde studiealbum "Beyond Hell/Above Heaven", så mon ikke der i øjeblikket arbejdes på at få en turné på hjemmebane i stand.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA