x

Supergruppe skifter navn til Black Country Communion

Supergruppe skifter navn til Black Country Communion

Oprindeligt kaldte de sig Black Country, men der var allerede et andet band, der havde fået samme lyse ide. Derfor er der kommet et ekstra ord på bandnavnet. Det er åbenbart ikke nemt at finde på bandnavne længere, selv om det er erfarne kræfter, der stikker hovederne sammen.

Herrerne Glenn Hughes (Deep Purple, Black Sabbath), Jason Bonham (søn af afdøde Led Zeppelin-trommeslager John Bonham), Derek Sheriniam (Dream Theater) og Joe Bonamassa har ikke oplevet en problemfri fødsel på deres nye band. Først kunne musikernes managere ikke enes og havde nær kvalt gruppen i dens fødsel. Derefter måtte bandnavnet revideres, men nu skulle de sidste forhindringer være ryddet af vejen.

Inspirationen til navnet kommer fra et industriområde i England, hvor både Hudges og Bonham er født. Området, der ligger omkring Birmingham, er faktisk ophav til mange af Englands første store hard rock bands som Led Zeppelin, Black Sabbath og Judas Priest. 

De fire erfarne musikere er ifølge Blabbermouth færdige med at skrive materialet til bandets første album, der skal udkomme engang i efteråret. Som producer har bandet fået fingre i Kevin Shirley, der tidligere har produceret bands som Led Zeppelin, Aerosmith og Iron Maiden.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA