x

Fallulah laver svensk P3-session

Fallulah laver svensk P3-session

25-årige Fallulah er blevet spået en stor fremtid indenfor musikken, og svenskerne ser ud til at tro lige så meget på sangerinden som de danske kolleger, for hun får sin helt egen session på den svenske radiostation P3. Hun er den tredje ikke-svensker, der får denne ære, mens de to andre er den walisiske soul-stjerne Duffy, og det norske indie-band The Whitest Boy Alive.

I Radiohusets Studie 4, Stockholm, optræder Fallulah live med fuldt backingband, og giver her det svenske publikum en smagsprøve på sit anmelderroste debutalbum "The Black Cat Neighbourhood". Hun fremfører fire sange over æteren på onsdag den 2. juni klokken 20.30.

Det er nu ikke kun svensk P3, der har et godt øje til Fallulah. I Danmark har radiostationen af samme navn længe kunnet se potentialet i hende, og hendes hit "Bridges" er således den mest spillede sang fra en dansk kunstner i 2010 indtil videre.

Skulle man mod alle odds have overset den danske stjerne, er der god mulighed for at stifte bekendtskab med hende live hen over sommeren. Fallulah skal nemlig give koncerter ved flere af Danmarks største festivaler, heriblandt Roskilde Festival, Nibe Festival, Trailerpark Festival og Skanderborg Festival.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA